Menu
ANASAYFA
TARİHÇE
ZİYARETÇİLERDEN
LEZZETLERİMİZ
GALERİ
İLETİŞİM
MENÜ
Lezzetler
ADEMBABA KEBABI
Koyun etinin sinir ve zarları alınarak ince ince doğranır ve iki gün dinlendirilir. Dinlenme safhasından sonra odun ateşiyle bakır tavada pişirilir. Özel soğan piyazı ve etin suyuyla yağlanmış ince pideyle servise sunulur.
ADEMBABA TAVA KÖFTESİ
KADAYIF ÇEŞİTLERİMİZ
Sade Kadayıf
Fıstıklı Kadayıf
Tahinli Kadayıf
Dondurmalı Kadayıf
Kaymaklı Kadayıf
Cevizli Kadayıf
Special (Atom) Kadayıf
© Copyright 2017. Tüm Hakları Sakılıdır
Web Tasarım
Medyatör