• ANASAYFA
  • TARİHÇE
  • ZİYARETÇİLERDEN
  • LEZZETLERİMİZ
  • GALERİ
  • İLETİŞİM
  • English
      
    Türkçe
      
    English
      
    Türkçe
      

Lezzetler

ADEMBABA KEBABI

Koyun etinin sinir ve zarları alınarak ince ince doğranır ve iki gün dinlendirilir. Dinlenme safhasından sonra odun ateşiyle bakır tavada pişirilir. Özel soğan piyazı ve etin suyuyla yağlanmış ince pideyle servise sunulur.

ADEMBABA TAVA KÖFTESİ

KADAYIF ÇEŞİTLERİMİZ

  • Sade Kadayıf
  • Fıstıklı Kadayıf
  • Tahinli Kadayıf
  • Dondurmalı Kadayıf
  • Kaymaklı Kadayıf
  • Cevizli Kadayıf
  • Special (Atom) Kadayıf
   Kiçikapı Mah. Vatan Cad. No:32/B KAYSERİ           TEL: 0(352) 232 54 28 - 222 85 64 (PBX)

Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin

  • Facebook
  • Tripadvisor
  • Foursquare
  • İnstagram
TOPLAM ZİYARETÇİ : 37657

© Copyright 2017. Tüm Hakları Sakılıdır Web Tasarım Medyatör